Traditie zet voort

SDOL A1 en een aantal kaderleden hadden zich deze ochtend al op tijd verzameld. Om 11 uur was namelijk de aftrap van de jaarlijkse wedstrijd.

Traditiegetrouw was het vanmorgen weer erg gezellig op het veld bij sportpark de Achterberg.. Het weer zat niet erg mee maar de gezelligheid was er niet minder om..
Iedereen had een goede jaarwisseling gehad en om 11 uur begon onder leiding van Stan Endeman de wedstrijd van het jaar..
Beide teams waren erop gebrand om te winnen.. tot aan de rust ging het dan ook aardig gelijk op en was de stand 1-2 in het voordeel van de kader.. net na rust werd het 2-2.. de tweede helft werd er bij de kaderleden een sterspeler ingebracht die de gehele eerste helft op de bank had gezeten.. en of dat nu de overwinning betekende weten we niet maar 1 ding is zeker de Kaderleden hebben met een ruime zege van 6-3 gewonnen van SDOL A1..
Hier kunnen we het weer een jaar meedoen.. en volgend jaar houden we deze traditie gewoon weer in ere..

Klik hier voor de foto's van deze wedstrijd.