26 april Spectaculaire voetbaltrainingsdag jongste jeugd

Op dinsdag 26 april in de meivakantie organiseert SDOL weer een leuke voetbal trainingsdag voor de D E F en de jongste jeugd.

Dinsdag 26 april worden de kinderen om 9.15 uur verwacht. Hierna worden de teams bekend gemaakt en beginnen we om 9.30 met de eerste oefeningen.

In de ochtend zal er een carrousel van oefeningen zijn.. Om het kwartier wisselen de groepen door en krijgen ze een nieuwe oefening. Elke groep zal worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers..

In het midden van de ochtend is er een pauze. Tussen de middag gaan we gezamenlijk lunchen. En na de middag zijn er wedstrijden tussen de verschillende teams en kan je het geleerde van de ochtend in praktijk brengen.

Wil jij er ook bij zijn geef je dan op voor 5 maart via wedstrijdsecretariaat@svsdol.nl.. De deelnamekosten zijn €3,50 per persoon, de kinderen hoeven geen eten mee te nemen voor deze dag, alles wordt geregeld. De envelop met geld voorzien van naam mag je inleveren in de brievenbus bij Miranda Veldkamp aan de Zandrug 35.

Mochten er leiders/trainers of ouders zijn die graag willen helpen dan horen we het graag!

Je kan dan ook mailen naar wedstrijdsecretariaat@svsdol.nl     Alle hulp is welkom!!

We zien jullie graag!!