Verschillende teams in de race om kampioenschap


De laatste ronden zijn aangebroken..

Met nog 3 a 4 ronden te spelen voor de meeste teams begint het weer aardig spannend te worden..

Aanstaande zaterdag kan het eerste team al kampioen worden onze E2 staat er namelijk bijzonder goed voor.. Bij winst op Haarle aanstaande zaterdag zijn ze kampioen.. alleen bij winst dus het wordt een spannende pot..

Kom het allemaal bekijken om half elf in Haarle!!

Onze B1 speelt aanstaande zaterdag uit tegen Hoonhorst en de week erop tegen de nummer twee Broekland.. erg spannend in die poule..

 

SDOL A1 doet ook nog mee in de race en staat erg dicht op de koploper PH. Wel moeten ze dan blijven winnen en moet PH ergens punten laten liggen.. Dus ook hier spanning in de eindfase..

SDOL D1 heeft heel lang dicht op Hoonhorst/Wijthmen gezeten.. maar heeft helaas de laatste twee weken punten laten liggen.. In theorie kan het nog maar ok zij zijn dan afhankelijk van tegenstander Hoonhorst.. deze zal dan punten moeten morsen, en die kans is niet heel groot..

Tot slot hebben we nog SDOL E3.. Ook zij zijn nog in de race.. ze lopen op dit moment 1 punt achter op koploper Rohda Raalte.. Dus voor dit team is het ook heel erg spannend de laatste wedstrjiden..

We willen alle teams vanaf hier heel veel succes wensen voor de slotfase.. 

We hebben een derde van onze teams in de kopgroepen zitten, meer dan een derde zit in een mooie middenmoot en een enkel team staat onderaan.. dus we kunnen bij de jeugd zeggen dat we dik tevreden zijn maar hopen op een paar kampioenschappen..

Maar ook bij de senioren is het nog erg spannend.. want ook daar zijn kampioenschappen in zicht.. Zo kan het derde aankomende zondag thuis kampioen worden.. Ze moeten dan tegen de nummer twee, Dieze West.. Het beloofd een spannende strijd te worden.. Dus komt allen om 10.30 uur is de aanvang van deze mooie wedstrijd..

De steun van het publiek is van harte welkom!!

Het vierde staat op dit moment op een knappe tweede plaats maar kan het Kampioenschap niet meer binnenhalen.. 

Het zesde daar in tegen doet ook nog mee om het kampioenschap hoewel het op dit moment een derde plaats heeft.. Maar ze zijn slechts 2 punten verwijderd van de koploper dus in deze groep is het wel heel spannend..

Ook al deze mannen zet hem op en hou de titel in Luttenberg!!