SDOL E2 wordt KAMPIOEN in Haarle..

Joehoe.. de eerste KAMPIOENEN zijn binnen!! SDOL E2 is vanmorgen kampioen geworden.. Om half elf vanmorgen was de aftrap voor de wedstrijd Haarle E2-SDOL E2. Haarle stond nummer 2 en SDOL was tot dusver koploper met 4 punten voorsprong en na deze wedstrijd nog twee wedstrijden te gaan. Dus bij winst zijn ze kampioen!!

Maar Haarle is altijd een moeilijke klus en zal zich ook nu niet zo maar gewonnen geven. Al in de eerste minuten kreeg SDOL een penalty mee voor een handsbal aan de kant van Haarle.. Deze werd keurig ingeschoten en de stand was 0-1.. De wedstrijd kon alle kanten op en op een bepaald moment wordt het dan ook 1-1.. Mmm even de koppies er weer bij houden en ja hoor nog geen minuut later werd het 1-2 door goed samenspel komen ze langs Haarle heen..
Er zijn een heel aantal mooie kansen waar er ook een heel aantal niet van ingaan.. Maar de wedstrijd gaat door en er wordt gescoord 1-3 voor SDOL.. Dat is in elk geval iets rustiger kijken voor al die meegekomen supporters.. Want er waren veel belangstellenden van Luttenbergse kant meegekomen naar Haarle.. Niet veel later wordt het zelfs 1-4.. Hierna weet Haarle nog 1 keer te scoren zodat de eindstand van een leuke wedstrijd 2-4 is in het voordeel van SDOL en hiermee gaat het kampioenschap mee naar Luttenberg!!
Het kampioenschap en natuurlijk de wagen zal na de laatste thuiswedstrijd gevierd worden.. Toch willen we het hele E2 team en hun begeleiding vanaf deze kant feliciteren!!

Klik hier voor meer foto's van deze wedstrijd..