Afscheid diverse jeugdkaderleden.


Afgelopen dinsdag was de jeugdleidersvergadering. De vergadering verliep erg vlot en er waren weinig extra aandacht punten.

De TC benadrukte nog even dat het zo fijn was dat er afgelopen seizoen weer zoveel mensen zich ingezet hebben om onze jeugd te kunnen laten voetballen. Daar sluit de jeugdcommissie zich volledig bij aan. Er zijn een aantal trainers en leiders gestopt die allen voorzien zijn van een SDOL pen, voor degene die er niet waren, jullie pen is nog onderweg.

Echter waren er 4 mensen die langer dan 10 jaar hun inzet hebben getoond voor SDOL.

Ronnie Zwijnenberg neemt afscheid als leider/vlagger en TC lid. Hij heeft zich 11 jaar lang ingezet. 

Paul Hobert is gestopt binnen de TC en ook als vlagger. Hij heeft zich ruim 13 jaar ingezet.

Johnny Vrielink is als TC lid gestopt. Hij heeft hier vanaf het begin van de TC zo ongeveer ingezeten en dat is om en nabij 16 jaar.

De kroon werd gespannen door Hennie Alferink die dit jaar is gestopt met de functie van jeugdleider. Hij heeft maar liefst een status van ruim 40 jaar achter zijn naam staan. 

Een mega prestatie waar we als vereniging enorm blij mee zijn. Deze heren hebben een mooie bos bloemen gekregen en een passende bon.We willen alle heren dan ook via deze weg nogmaals hartelijk danken voor hun jaren lange inzet. Zonder mensen als jullie kan een vereniging niet draaien. We hopen jullie nog vaak langs de velden te zien. En dit geldt natuurlijk ook voor alle andere leiders/trainers die gestopt zijn maar ook voor hen die nog verder gaan in welke functie dan ook, bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar of jaren.

v.l.n.r: Johnny Vrielink, Ronnie Zwijnenberg, Paul Hobert en Hennie Alferink