Finale Latje Trap 2015-2016


Tijdens het afgelopen seizoen heeft de supportersclub er weer voor gezorgd dat een flink aantal jeugdleden pupil van de week zijn geweest. Dit is voor de meeste voetballertjes een onvergetelijke dag.

Ze mogen mee met de voorbesprekeing van het eerste, ze doen mee met warmlopen, daarna lopen ze samen met de spelers het veld op.. dan mogen ze een doelpunt scoren bij de keeper van de tegenstander.. Tijdens de wedstrijd zitten ze bij de reserve spelers op de bank en mogen ze de stand aanzetten op het scorebord. In de rust is er een competitie latje trap.. Vanaf de penaltystip moet je dan proberen de lat of paal te raken en dan krijg je punten. En dan na afloop van de wedstrijd zitten ze natuurlijk bij de jongens van het eerste in de kantine.. en ik kan je verzekeren als ze 's avonds thuis komen hoeven ze echt geen eten meer.. want onze selectie zorgt goed voor deze spelers.
Nu was het zo dat dit jaar 3 jongens gelijk geeindigd waren en zij mochten vandaag een finale ronde spelen met Latje Trap.
De eerste ronde was 5 keer achter elkaar. Hier viel Jesse Mijsters helaas af.. Stijn Schoorlemmer en Jelmer Jansman hielden het nog even spannend en waren nog een aantal schoten meer nodig voor er een definitieve winnaar was. Uiteindelijk bleek Stijn de sterkste na een spannende finale. Alle drie de heren hebben een prachtige beker gekregen. 
Wij van SDOL willen natuurlijk deze jongens feliciteren maar ook de supportersclub bedanken dat zij onze pupillen een onvergetelijke dag bezorgen samen met de selectie! Jullie zijn top!!

Klik hier voor de foto's van deze finale..