Scheidsrechters carrière

De carrière als scheidsrechter gaat voor Stan Endeman nog steeds door met wederom een hoogtepunt.

Stan is gevraagd om  afgelopen woensdag 29 juni tijdens de voorbereiding van Fc Twente, de oefenwedstrijd Fc Twente 1 tegen de selectie van Twenterand (verschillende verenigingen uit de gemeente Twenterand) de scheidsrechter te assisteren.

Natuurlijk wilde hij dit graag. Op de foto linksachter Stan staat Hakim Ziyech.

Eindstand was 5/0 voor Fc Twente.

Wil jij nu ook graag een schiedsrechters carriere? Bij voldoende deelname gaan we in de herfstvakantie weer een nieuwe groep jeugdscheidsrechters opleiden. Zo begon Stan een aantal jaren geleden ook.. Wil je er meer van weten meld je dan bij een van de mensen van de Jeugdcommissie.

We wensen Stan veel plezier tijdens zijn wedstrijden op de voetbalvelden van de KNVB.