Laatste kans om mee te doen met de allerleukste voetbalpoule!

Hebben jullie al gehoord van Wedndet?? Dat is het super nieuwe uitdagende en leuke spel voor elke voetbal liefhebber die lid is van SDOL of van de Supportersclub..

Wat is de bedoeling elke week voorspel je de stand van 7 eredivisieclubs op de ranglijst. Van de 4 Overijsselseclubs, PEC, FC Twente, GA Eagles en Heracles en daarnaast van Ajax, PSV en Feijenoord.

Heb je dit goed krijg je punten en zo kun je aan het eind van het seizoen zien wie de beste voetbalkenner is binnen SDOL dus ook ontzettend leuk om met je team aan mee te doen!!

MAAR.. je kan je nog aanmelde tot morgenavond (10 sept.) 17.30 uur,.. dan sluit de inschrijving.. En gaat het grote spel beginnen.. Doe jij ook mee?? Ben je enthousiast schrijf je dan snel in via www.wedndet.nl en speel mee met de allerleukste voetbalpoule..
Dit alles is mede mogelijk gemaakt door Inmote van Rene Heuven. Daarvoor onze Hartelijke Dank!!
Inschrijving tot 18 jaar is 5 euro p.p. en boven de 18 jaar is 10 euro p.p. een deel wordt als prijzengeld uitgekeerd het overige deel is ten goede van SDOL!! Inschrijfgeld te voldoen bij mensen van de Supportersclub..