Geslaagde trainingsdag voor trainers en leiders


Afgelopen zaterdag 17 december is er een trainingsdag georganiseerd voor alle trainers en leiders van onze voetbaljeugd. De bijeenkomsten stonden in het teken van het begeleiden van spelers rondom en tijdens de wedstrijd.

In de ochtend waren de juniorentrainers en leiders aan de beurt. In de kantine werd gestart met het theorie gedeelte in een presentatie gegeven door Udo en Ruud. Na het theorie gedeelte stond de praktijk in het teken van een demo wedstrijd. De spelers van JO15 en JO17 speelden een wedstrijd die de trainers en leiders moesten analyseren. De analyse werd vervolgens in de kantine na besproken. 

Het middagprogramma stond in het teken van de pupillen. Mart en Roy vertelden wat er komt kijken bij het begeleiden van pupillen bij wedstrijden en namen ook nog de tijd informatie te verschaffen over de trainingen. De pupillen van JO11 speelden vervolgens een demo wedstrijd. De deelnemende trainers en leiders moesten elkaar beoordelen in het begeleiden van de wedstrijd. Dit werd daarna in de kantine nabesproken zoals te zien is op de foto’s. 

Al met al kunnen we terugkijken op twee geslaagde bijeenkomsten. Dankzij het enthousiasme van onze trainers en leiders ontstond veel interactie waardoor we van elkaars ideeën konden leren.

Voor herhaling vatbaar dus!

de TC

Namens de jeugdcommissie en trainers en leiders willen we de Technische commissie bedanken voor dit leuke initiatief!!