SDOL JO13-1A Zaalkampioen bij SDOL


Vandaag hadden we geheel onverwacht toch een zaalkampioen.

SDOL JO13-1 moest vanmorgen hun laatste zaalwedstrijden. Het A team stond er het gunstigste voor.  Maar op de tussenstand van 2 weken terug stonden ze nog op een derde plaats en stond Haarle 2 punten voor en Marienheem stond 8 punten voor. 

Haarle haalde er vorige week nog wat punten bij en was vandaag vrij.. Marienheem liet onverhoopt steken vallen en hierdoor verloren ze 2 wedstrijden en speelden eentje gelijk.. waardoor ze op 19 punten kwamen.. Luttenberg kreeg er 3 overwinningen bij en kwam ook op 19.. Waarna er een heuse kampioenswedstrijd volgde.

Ook hierin bleek onze SDOL JO13 te sterk voor Marienheem.. Want wederom kwamen ze uit op een overwinning van 2-0.. Super gaaf om in zo'n spannende slotfase kampioen te worden.. Mede door een super knappe pot van de meiden uit Wijhe.. Want mede door dit gelijke spel gaf Marienheem het uit handen.. Al met al een mooi kampioenschap en helemaal leuk om in eigen huis kampioen te worden.. Jongens Gefeliciteerd!!

SDOL JO11-1 heeft ook nog kans op het kmapioenschap maar de laatste scores hiervan zijn nog niet bijgewerkt. Zodra hierover meer bekend is horen jullie het.

Hieronder de laatste 2 minuten van de wedstrijd waarin de 2-0 werd gescoord!!

  

En natuurlijk een foto van deze toppers..