Alexander Oldeman ook komend seizoen keeperstrainer SDOL

De technische commissie is blij te kunnen melden dat Alexander Oldeman ook volgend seizoen de keepers van SDOL zal trainen.

Alexander is twee jaar geleden begonnen met het geven van keeperstraining aan zowel de jeugd als seniorenkeepers. Alexander kent inmiddels de weg binnen onze vereniging en andersom weten trainers, leiders en ouders hem te vinden.

Komend seizoen zal Alexander wekelijks op dinsdag aanwezig zijn om onze keepers de fijne kneepjes van het vak te leren. Het bestuur en de technische commissie zijn blij dat we onze keepers ook komend jaar kunnen voorzien van keeperstraining. Dinsdag 21 februari hebben het bestuur vertegenwoordigd door Jan Gerner en Alexander de overeenkomst voor de samenwerking komend seizoen ondertekend.

We wensen Alexander en onze jeugdkeepers veel plezier en succes in het huidige en komende seizoen!