Mooie geslaagde trainingsdag


Dinsdag 21 februari hebben we mogen genieten onder prachtige weersomstandigheden van een hele gezellige en goed georganiseerde trainingsdag.

Sander Oosterlaken moest voor zijn opleiding een toernooi organiseren en dat vonden onze voetballertjes helemaal niet erg..
Wat een enthousiasme en fanatiekheid was er te zien op het veld.
 
Eerst 3 trainingsoefeningen waarin ze waren onderverdeeld in groepen. Deze werden begeleid door een groep enthousiaste trainers. Daarna was er een kleine drink pauze om vervolgens door te gaan en te beginnen aan de toernooitjes. Want dat blijft toch wel erg leuk.
 
's Morgens was de beurt aan de aller jongsten t/m JO11-3 en in de middag was het veld vrij voor JO13 en JO11-1 en Jo11-2. Dat leverde mooie volle velden want beide keren was de opkomst rond de 30 deelnemers.
 
Wij kijken terug op een super geslaagd toernooi zelfs met prijzen en willen Sander bedanken voor zijn inzet. En natuurlijk ook de andere vrijwilligers bedankt namens al onze voetballende sterren!!
 
Hieronder een foto met de prijswinaars en hier een link naar nog veel meer foto's en een filmpje van de prijsuitreiking.