SDOL JO15-2 speelt aanstaande maandag Kampioenswedstrijd!

Ook JO15-2 had vandaag kans op het kampioenschap. Als er vandaag gewonnen werd was het kampioenschap zeker.. Na de speechen van de leiders bij de voorbespreking werd er vertrokken naar SVZW in Wierden. Daar moesten de 3 punten worden opgehaald. Maar dat SVZW het niet kado gaf werd al snel duidelijk.

De 1-0 vloog er vrij snel in en ook de 2-0. Waarna SDOL er een mooi doelpunt inschoot door een snelle bal naar voren... Daarna bleef het lange tijd zonder doelpunten.. Net voor rust wist SDOL de stand op 2-2 te brengen. Dat was prettig de kleedkamer ingaan..

Daarna volgde de 2de helft.. Binnen de minuut werd er 3-2 gescoord.. en stond SDOL wederom achter.. dit was om het spannend te houden.. Maar even later scoorde SDOL de 3-3. Yes het is weer gelijk.. Dan maakt SVWZ een overtreding door in de 16 aan het shirt te trekken.. De scheids zag het en floot direct voor een strafschop. Er moest een penalty genomen worden.. Deze ging helaas op de lat.. Even later klonk het eindsignaal..

Daarmee krijgt het Kampioenschapsverhaal van JO15-2 nog een vervolg.. Met een eindstand van 3-3 nemen ze 1 punt mee.. en dat is voor nu te weinig. Aanstaande maandag mogen ze om 19 uur de laatste wedstrijd spelen. Een thuiswedstrijd waarin ze dan eindelijk het kampioenschap hopen te behalen.. Maar eerst moet Hellendoorn worden verslagen.. Een pittige wedstrijd. waarbij vele supporters van harte welkom zijn.. Aanvang 19 uur bij de Achterberg.. zien wij jou ook???

Klik hier voor nog meer foto's