André Jansman in het zonnetje gezet.

Ingezonden stuk.

Afgelopen weekend heb ik, namens CDA Raalte, André Jansman in het zonnetje gezet.

In het kader van Valentijnsdag verrassen we deze week vrijwilligers die zich met liefde inzetten voor de ander.

Namens de supportersvereniging is André is de drijvende kracht achter 'Pupil van de week'. Hij informeert de ouders, zorgt er voor dat er een leuk stukje over de F- en E- voetballers in het krantje van de wedstrijd komt. De pupillen hebben door André echt de middag van hun leven. Ze mogen mee met het eerste tijdens de voorbespreking van de wedstrijd. Ze krijgen van allerlei leuke gadgets. Ze mogen meedoen met de warming-up. André zorgt er voor dat er warme jassen zijn in de dug out en dat er wat te drinken is in de rust. En dan is er nog de latje-trap-competitie. André maakt de hele middag foto's van de pupillen en als herinnering krijgen ze een prachtige DVD met alle foto's. André bedankt voor je inzet!

Er zijn binnen SDOL natuurlijk enorm veel vrijwilligers die een complimenten verdienen. Samen zijn jullie een vereniging waar vele Luttenbergers plezier en sport beleven. Dat is iets om trots op te zijn. Ga zo door!

Groetjes,

Irene van der Vegte