Afscheid kaderleden..

Tijdens de jeugdleidersvergadering hebben we afscheid genomen van deze en andere vrijwilligers. Wim Alferink is jarenlang trainer en leider geweest en Reinhard Lommers stopt binnen de technische commissie omdat zij een bepaald aantal jaren zich vrijwillig hebben ingezet kregen zij een bloemetje. Bedankt heren voor jullie jaren lange inzet!

Ook de andere kaderleden die gestopt zijn en een mooie SDOL-pen hebben gekregen, bedankt voor jullie inzet! De nieuwe kaderleden voor komend seizoen veel succes gewenst en welkom! Ook zijn we nog op zoek naar nieuwe kaderleden trainers en leiders en vlaggers en scheidsrechters. Dus voel je hier wat voor neem dan contact op met een van de bestuursleden. Zij wijzen je de juiste weg.