SDOL 2 wil iedereen bedanken!!

U komt toch ook??

We hebben het voor elkaar gebokst! Incidenteel letterlijk maar overwegend figuurlijk. Wij zijn kampioen! Wij, de trotse spelmakers en staf van SDOL 2. Maar bovenal wij, de supporters, familieleden, teerbeminden, vrienden, en overige betrokkenen, zijn kampioen! Zonder jullie is er geen SDOL 2 mogelijk en hadden we dit bravourestuk nimmer kunnen verwezenlijken. Het waren jullie die ons in het zadel hielden en ons opstuwden naar de top. Jullie die ons steunden en ons gejammer aan moesten horen als we getergd waren door pijntjes, geveld door de drank of gebukt gingen onder een wijdvermaard mannengriepje. Bedankt voor alles, voor de door passie doordrenkte support en het extatische gezelschap. Jullie hebben ons (letterlijk) bewogen, tranen bezorgd, kippenvel verschaft en intens geroerd.

Echter het seizoen is nog niet voorbij, hoewel de zegepraler inmiddels bekend is moeten er nog enkele wedstrijden gespeeld worden. Aanstaande zondag vertrekken wij in alle vroegte richting Heino om voor de een-na-laatste keer het strijdtoneel te betreden. Deze zondag lijkt ons een uitgelezen moment om onze dank te laten blijken middels een ode aan alle supporters en betrokkenen. Wij begrijpen dat enkelen onder jullie niet staan te trappelen om op de vroege zondagochtend (10.00) onze wedstrijd in Heino te aanschouwen. Daarom nodigen wij iedereen uit in onze kantine waar wij vanaf ca. 13.00 aanwezig zullen zijn. Een echte receptie durven we het niet te noemen maar we wensen jullie graag persoonlijk te bedanken en het behaalde kampioenschap gezamenlijk te vieren. Naast een gezellig drankje is er ook de mogelijkheid om de thuiswedstrijd van SDOL 1 te bekijken waarin Chiel van Brakel nog één keer zal floreren.

Kortom, aanstaande zondag vanaf ca. 13.00 op sportpark de Achterberg. Zorg dat u er bij bent!

Kusje van de boys!