Update promotiewedstrijd SDOL 1:

Vanwege de Triatlon vertrekt ons 1e elftal a.s. zondag om 12.15 uur vanaf de boerderij van leider Willie en Lisette. (Om 12.00 uur is daar de wedstrijdbespreking tussen de koeien

Ook supporters zijn daar van harte welkom om gezamenlijk af te reizen naar SVV’91 in Enschede.

Voor de supporters die alleen willen reizen is het adres waar je ons kan vinden:

het Wethouder Horstman sportpark, Horstlindelaan 200, 7522JL Enschede aanvang wedstrijd is om 14.00 uur.

Mochten we winnen dan mogen we een week later weer aantreden om 14 uur. De bestemming is dan nog onbekend. En bij nogmaals winst is er op 17 juni de derde wedstrijd wederom uit om 14 uur. Maar waar dat wordt later bekend gemaakt. Noteer dit alvast in uw agenda want SDOL 1 naar de vierde klasse zien gaan daar wil je toch bij zijn.. Feit is dat er elke week gewonnen moet worden.. dus alle support zeer welkom is.. dus trommel je teamgenoten deze zondagen op en zorg dat we er allemaal zijn om ze als 12de man te assisteren! Jij hebt toch ook het clubgevoel, laat ook hier zien waar Luttenberg groot in kan zijn! we rekenen op jullie..

Ongeacht het resultaat willen we na afloop gezamenlijk afsluiten in de kantine. We hopen dat vele supporters en leden de moeite nemen om ons eerste elftal aan te komen moedigen en na afloop nog even samen te komen in de kantine.

Bestuur SV SDOL

In elk geval willen we vanaf deze kant Mustafa met zijn mannen heel veel succes wensen de komende weken!!