ABC toernooi was weer fantastisch.

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse ABC toernooi weer plaats.

Vrijdagavond was het de beurt aan de A jeugd van zowel handbal als voetbal en natuurlijk was daar ook de bijbehorende afterparty bij. Het werd een super gezellige avond.

Maar voor de organisatie was er geen uitslapen bij. Want zaterdagochtend om 9.30 uur startte de C jeugd van de voetbal alweer met hun wedstrijden. Een gezellige ochtend en aan het eind van de rit had iedereen prijs!

De zaterdag werd in de middag afgesloten met de B jeugd. Ook zij speelden diverse wedstrijden tegen elkaar. Ik heb diverse verenigingen uit de buurt gezien. Haarle en Marienheem waren uiteraard van de partij. Maar ook Raalte en Lemelerveld zag ik voorbij komen. Mooi dat het zo kan.

Bij deze willen we de organisatie en uiteraard ook de diverse scheidsrechters bedanken voor jullie inzet!