14 oktober derby Marienheem 1- SDOL 1

Hier zal ook de opening zijn van het nieuwe kunstgrasveld en nog veel meer zie bericht hieronder!

Van SV Mariënheem ontvingen we onderstaande uitnodiging:

Op 14 oktober as de wedstrijd Mariënheem – SDOL: altijd een leuke derby.

Dit jaar zal dit gelijk vallen met de opening van ons kunstgrasveld.

We starten om 12.15 uur  voor genodigden, een paar korte speeches en daarna de opening.

En er is om 13:00 uur een voorwedstrijd Mariënheem JO13 - SDOL JO13-2, met daarna om 14:00 uur de wedstrijd Mariënheem 1  - SDOL 1.

Wat betekent dit, niet heel veel veranderingen, maar we zouden het wel leuk vinden als jullie het binnen de vereniging ook kenbaar maken, zodat er veel supporters komen bij de wedstrijd.

Het 1e van Mariënheem en SDOL zullen inlopen op veld 2 (natuurgras), i.p.v. kunstgras. Bij opkomst spelers zullen wij wellicht nog een haag vormen met onze jeugd, dit doen we ook een uurtje eerder bij de officiële opening.

Er is wel gewoon kaartverkoop, maar de koffie, thee en ranja zijn de gehele dag gratis, leuk voor de supporters en we doen nog iets lekkers bij de koffie. Er is een springkussen voor de kleine jeugd aanwezig en er is een DJ na afloop in de kantine. De drankjes moeten betaald worden met munten en we hebben hapjes tussendoor. Snacks zullen niet in de kantine verkocht worden, maar we regelen een snackwagen buiten, zodat niemand tekort komt. De kantine is geopend tot 20.45 uur.

Ik hoop dat ik jullie hiermee voldoende geïnformeerd heb en hoop dat jullie willen meewerken aan "ons" feestje ter ere van het kunstgras.

Met vriendelijke groet

SV Mariënheem