SDOL JO13-1 kampioen!

Afgelopen zaterdag was het zover. De kampioenswagen kon weer van stal gehaald worden.

SDOL JO13-1 ging afgelopen zaterdag al vroeg richting Heino. Daar moest nog 1 wedstrijd gespeeld worden. Om 8.45 uur was de aftrap van deze spannende wedstrijd. Aan een gelijkspel of overwinning had SDOL genoeg.

Net voor rust kwamen ze op voorsprong en werd het 0-1. Iets later werd het 1-1. Het was even spannend. Maar al snel scoorde SDOL weer, binnen 5 minuten . Het werd 1-2. En dan wordt het volhouden.en ja het lukt een kwartiertje later scoort SDOL nog een keer en is de stand 1-3. En dit is de stand die niet meer veranderd. En als de scheidsrechter dan afblaast breekt het feest los. SDOL JO13-1 is kampioen!! Mannen en dame gefeliciteerd met deze mooie titel.