FIFA toernooi 22 februari aanmelden tot uiterlijk 15 februari


Je hebt nog een week om je aan te melden.. Dus kom op en doe het direct voor je te laat bent..

FIFA-players schrijf alvast in je agenda vrijdag 22 februari aanstaande in de Achterberg.

Op vrijdag 22 februari wordt er in de Achterberg een FIFA 19 toernooi georganiseerd door de Jeugdcommissie. De opbrengst van deze dag is voor het internationale jeugdtoernooi in Oostende waar we met 3 teams zullen gaan deelnemen.

In de ochtend is van 10-13 uur de JO10-JO13 aan de beurt. Hun inschrijfgeld bedraagt 3 euro. En voor de 3 beste players is er een leuke prijs.

Dan van 13.30 uur tot 18 uur gaan de JO15 en JO17 strijden om de beste FIFA-player. Inschrijving is 5 euro en een leuke prijs voor de top 3.

En vanaf 19 uur is de arena voor de JO19 en de senioren. Ook hier is de inschrijving 5 euro en voor de beste 3 een topprijs!

De FIFA 19 is een mooie game waarmee het publiek met je mee jubelt. Speel mee en geef de beste voetballers nog een zetje. Door de FIFA 19 heb je zelf de controle over de spelers en de bal. Bestuur de spitsen, de verdedigers en zet je tegenstander op scherp door de bal op een onverwacht ogenblik over te nemen.
Inschrijven FIFA toernooi is de kroon op je werk. Doorloop het toernooi met een speels gemak door jouw kwaliteiten te geven op het veld en in de game.

Let op inschrijven kan vanaf NU bij Miranda Veldkamp via mail mirandaveldkamp@live.nl of via de app (06-46578145) en er is ruimte voor maximaal 32 spelers per dagdeel en VOL =VOL!!.