Versterking gezocht


Hallo Allemaal,

De jeugdcommissie is dringend op zoek naar versterking. Aan het eind van dit seizoen zullen 2 leden van de jeugdcommissie gaan stoppen. Daarom zou het erg fijn zijn als er weer nieuwe mensen op staan.

Wat doen we zoal?

We regelen veel zaken voor de jeugd. Samen met hoofdzakelijk de Technische Commissie zorgen we dat de jeugd blijft voetballen. We organiseren activiteiten. Zorgen voor acties die financieeël wat opbrengen zodat we leuke dingen kunnen blijven doen. 

Daarnaast regelen Miranda en Marloes het wedstrijdsecretariaat en Jaquelien is voorzitter. Frank en Jos gaan ons verlaten en Robin zit in de jeugdcommissie en technische commissie. Degene die bij ons aansluit zal ondersteuning bieden bij activiteiten. En meedenken in het reilen en zeilen binnen de jeugdvoetbal.

Lijkt jou dit wat laat het dan weten en neem contact op met 1 van de mensen van de jeugdcommissie.

Daarnaast hebben we de laatste jaren een mooie ploeg die het materiaal verzorgde voor de gehele voetbaltak. Hierdoor is alles weer mooi op orde. Deze ploeg bestaat uit 3 mensen en om verschillende redenen valt het een beetje ongunstig maar gaan ze allen eind van dit seizoen stoppen. Hier is dus ook opvolging noodzakelijk, zodat de meterialen op peil blijven.

Met name aan het begin en einde van het seizoen is de materialen commissie even druk.. Daarna is het onderhouden daar waar nodig. Mocht je dit wat lijken neem dan contact op met Frank Campmans of Jos Kappert. Dan kun je nog een fijne overdracht krijgen.

Samen zijn we sterk. Dus kom en sta op en draga ook je steentje bij in deze prachtige vereniging