Vrijwilligers die heen gaan en anderen die opstaan.


Vandaag een mooie dag voor SDOL.. Over het algemeen is het altijd een hele klus om de vrijwilligers taken in te vullen.

De laatste tijd zijn er weer heel wat vrijgekomen. Zo ontstond er een groot gat bij de materialencommissie.
We willen vanaf deze kant Jos Kappert, Leon Mollink en Frank Campmans bedanken voor hun inzet en taken binnen deze commissie. Vandaag is hier een drietal voor opgestaan die deze taken van hen overnemen. Dit waarderen we natuurlijk enorm. Jeroen Temmink, Rudy Vrielink en Michiel Scholten veel succes in deze functie.
 
Daarnaast mocht er binnen het jeugdbestuur van de voetbal ook versterking komen. Frank Campmans gaat ons verlaten. en er was nog een te vullen gat. Frank bedankt voor je inzet van de afgelopen jaren.
De nieuwe invullingen binnen ons jeugdbestuur zijn Ron Bendijk en Alwin de Weerd. Mannen welkom en veel plezier binnen onze vereniging.
 
Nu zijn we nog op zoek naar een lijnentrekker die eens per 3 weken op donderdagavond of vrijdag de lijnen op ons tweede veld wil zetten. Met een kalkwagentje over de lijnen lopen. Niet moeilijk maar moet wel gebeuren. Om toerbeurt met 2 anderen. Voel jij je geroepen of weet je iemand die deze functie wil vervullen laat het ons dan weten!
 
Daarnaast ook nog steeds diverse leiders en trainers posten die openstaan. Wil jij je steentje hierin bijdragen? Meld je dan bij één van de bestuursleden en voel je welkom.
 
We zijn voor nu blij met de mensen die vandaag zijn opgestaan en willen bijdragen aan het voortbestaan van onze mooie vereniging. Maar natuurlijk ook met de inzet van de mensen die nu stoppen. Allen (alvast) hartelijk dank.