Update! Seniorenindeling voetbal 2020-2021


Ook dit jaar zijn we blij dat we weer 7 senioren voetbalteams hebben kunnen samenstellen om volgend voetbalseizoen mee van start te gaan! De teams zijn zelfs iets ruimer geworden.

De teamindeling is in samenspraak met de trainers / coaches / leiders en de technische commissie voor zover als mogelijk ingevuld. Op basis van selectie zullen er nog een aantal mutaties plaatsvinden in het begin van het seizoen. In de selectie elftallen zijn mutaties gedurende het seizoen 2020-2021 ook mogelijk.

Klik hier voor de seniorenteamindeling van de voetbal (1e t/m 7e). 

Binnenkort verschijnt het trainingsschema met de tijden op de website. Omdat er nog een aantal open plekken zijn bij de trainers, is deze invulling nog niet in zijn geheel in te vullen.

 Voor de begeleiding van diverse teams zijn we op een aantal plekken nog op zoek naar versterking:

  • Trainer SDOL 3

Mocht je belangstelling hebben voor een functie? Meld je dan bij Niek kleine Toereers, Jurgen Veldhuis of Koen klein Koerkamp.

We hopen dat de indeling voor iedereen voldoet aan de verwachtingen. Op het moment dat je nog vragen hebt over de indeling willen we je vragen contact op te nemen met één van de volgende coördinatoren of door te mailen naar technische-commissie@svsdol.nl 

Vragen over de indeling? Stel ze aan de volgende personen: 

Niek kleine Toereers (1e t/m 3e), Jurgen Veldhuis (4e t/m 7e) , Koen Klein Koerkamp (algemeen)