Ivo Tammens nieuwe hoofdtrainer van SV SDOL


SV SDOL heeft overeenstemming bereikt met Ivo Tammens (22) als nieuwe trainer van het 1e elftal. Hij wordt met ingang van het seizoen 2021-’22 de opvolger van Mustafa Aygun, die zijn aflopende contract – na vier seizoenen – niet verlengde.

Ivo is geboren en getogen in Heino en is daar momenteel trainer van de J-O17 en assistent-trainer van het 2e elftal. Hij is een jonge ‘moderne’ trainer met de nodige ambitie en wij denken met Ivo door te kunnen gaan op de ingeslagen weg met verzorgd, aanvallend voetbal. Ivo is in het bezit van het TC3-diploma en zal volgend jaar de TC2-cursus gaan volgen.

De gesprekken die de Technische Commissie – en een afvaardiging van de spelersgroep – de afgelopen weken met Ivo hebben gevoerd, zijn van beide kanten als zeer positief ervaren. Voor Ivo ligt er als jonge trainer een mooie uitdaging om SDOL 1 verder uit te bouwen tot een stabiele subtopper in de 4e klasse. Zowel de Technische Commissie als het bestuur ziet de samenwerking met Ivo Tammens met veel vertrouwen tegemoet.