Seniorenindeling voetbal 2021-2022


Ook na dit bijzondere jaar zijn we blij dat we weer 7 senioren voetbalteams hebben kunnen samenstellen om volgend voetbalseizoen mee van start te gaan! We hopen jullie volgend seizoen weer op de velden te zien!

De teamindeling is in samenspraak met de trainers / coaches / leiders en de technische commissie voor zover als mogelijk ingevuld. Op basis van selectie zullen er nog een aantal mutaties plaatsvinden in het begin van het seizoen. In de selectie elftallen zijn mutaties gedurende het seizoen 2021-2022 ook mogelijk.

Binnenkort verschijnt het trainingsschema met de tijden op de website. Omdat er nog een aantal open plekken zijn bij de trainers, is deze invulling nog niet in zijn geheel in te vullen.

Voor de begeleiding van het 3e zijn we dringend op zoek naar versterking!!

· Trainers SDOL 3 voor woensdag (i.c.m. 4e) en vrijdag

· Leider(s) SDOL 3 voor de zondagen

· Vlagger SDOL 3 ter ondersteuning

 

Mocht je belangstelling hebben voor een functie? Meld je dan bij Niek kleine Toereers, Jurgen Veldhuis of Koen klein Koerkamp.

We hopen dat de indeling voor iedereen voldoet aan de verwachtingen. Op het moment dat je nog vragen hebt over de indeling willen we je vragen contact op te nemen met één van de volgende coördinatoren of door te mailen naar technische-commissie@svsdol.nl

Vragen over de indeling? Stel ze aan de volgende personen:

Niek kleine Toereers (1e t/m 3e), Jurgen Veldhuis (4e t/m 7e) , Koen klein Koerkamp (algemeen)

Klik hier voor de teamindeling