Voetbalindeling seizoen 2022-2023.


Zoals ieder jaar weer rond deze tijd willen we de indeling van onze voetbalteams voor het komende jaar bekend maken.

In overleg met de diverse (jeugd)leiders/trainers afgelopen weken is de indeling van de voetbalteams voor het komende seizoen gemaakt. Ook hebben we de begeleiding rondom onze teams nagenoeg rond. Wij hebben met de technische commissie eerst een aantal opties gemaakt en samen besproken. Met deze opties zijn we vanaf medio maart al aan het passen en meten om de teamindeling bij op te stellen. Vervolgens zijn de coördinatoren per leeftijdsgroep in overleg gegaan met diverse leiders en trainers om zo tot een juiste indeling te komen. De laatste opmerkingen hebben we nog mee kunnen nemen om de indeling definitief te maken. 

We selecteren bij onze teams om te zorgen dat spelers ieder op zijn eigen niveau speelt en op die manier plezier heeft aan de voetbal. We willen daarnaast de klasse-indeling van de jeugdteams zo goed mogelijk aan laten sluiten bij het niveau van team en de spelers. Helaas komen we er ook dit jaar niet onderuit om spelers als dispensatie in een bepaalde leeftijdscategorie te laten blijven of om spelers vervroegd door te schuiven om in alle teams voldoende spelers te verkrijgen. 

We hopen dat de indeling voor iedereen voldoet aan de verwachtingen. Helaas blijkt dat de indeling voor sommigen ook even een teleurstelling kan zijn. We gaan hierin uit van jullie begrip. Uiteindelijk vorm je samen met je teamgenoten een team waarmee je samen veel plezier kunt gaan beleven. Op het moment dat je toch vragen of opmerkingen hebt over de indeling willen we je vragen contact op te nemen met één van de volgende coördinatoren of door te mailen naar

technische-commissie@svsdol.nl 

Al onze teams dienen natuurlijk ook begeleid te worden door trainers, leiders en assistent scheidsrechters. We zijn blij dat we voor een groot aantal teams weer begeleiding gevonden hebben. Trainingsavonden en tijden worden nog afgestemd. Het definitieve trainingsschema volgt later. 

Op een paar plekken zijn we nog op zoek naar versterking:

  • Trainer / Coach SDOL 2 (in overleg voor zondag en/of dinsdag/donderdag);
  • Leider(s) JO17-1;
  • Trainer(s) JO19-1 (evt. op roulatiebasis), JO17-1 (evt. op roulatiebasis), JO12-1 (evt. op roulatiebasis);
  • Vlagger(s) JO19-1, JO15-1, SDOL 2, SDOL 4;

  

Mocht je belangstelling hebben voor een functie? Meld je dan bij een van de leden van de Technische Commissie.

Contact

 

Robin Kappert,  Tim Kogelman : vragen betreffende indeling JO14 t/m JO19

Arno Nijmeijer: vragen betreffende indeling JO7 t/m JO13

Niek kleine Toereers: vragen betreffende indeling 1e t/m 3e

Jurgen Veldhuis: vragen betreffende indeling 4e t/m 7e

Link voor overzicht jeugd

Link voor overzicht senioren