Trainer/coach 2e Elftal SV SDOL te Luttenberg

SV SDOL is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar een trainer/coach voor het 2e elftal. Ons 2e elftal speelt op dit moment in de 3e klasse zondag reserves (regio Oost). We hebben een enthousiaste spelersgroep waar vanuit de jeugd nog voldoende aanwas mogelijk is. SV SDOL is een echte dorpsvereniging met momenteel 7 seniorenteams. Het 1e, 2e en 3e elftal vormen de selectie. Ook met 10 jeugdteams is er voldoende aanwas.

Wat wordt er verwacht van de trainer/coach:

• Het trainen van het 2e elftal op (dinsdag en) donderdag;
  • Het verzorgen van de begeleiding op de zondag;
  • Overleg met de trainer van het 1e/ JO19-1 en de TC;
  • Het selecteren van het 2e elftal en een bijdrage leveren aan de selectie van de overige teams.
  • Diploma’s is geen vereiste.

Eigenschappen hoofdtrainer/coach:

• Duidelijke voetbalvisie (aanvallend en verzorgd voetbal) en in staat om deze aan de spelersgroep over te brengen;
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Denken in verenigingsbelang.

Wat biedt SV SDOL:

• Een modern sportcomplex met een kunstgrasveld (hoofdveld);
  • Een enthousiaste spelersgroep met een juiste mix van jong en oud;
  • Een assistent trainer/leider op de zondag;
  • Evt. in overleg assistent-trainers die 1 van de 2 avonden (voorkeur dinsdag) training kunnen geven;
  • Een passende financiële vergoeding.

Wij zien graag uw reactie met cv-uiterlijk 2 mei 2022 tegemoet.
Mailen naar technische commissie: technische-commissie@svsdol.nl en richten aan Koen klein Koerkamp, voorzitter Technische Commissie.

Trainer/coach 2e Elftal SV SDOL te Luttenberg

Wat wordt er verwacht van de trainer/coach:

• Het trainen van het 2e elftal op (dinsdag en) donderdag;
  • Het verzorgen van de begeleiding op de zondag;
  • Overleg met de trainer van het 1e/ JO19-1 en de TC;
  • Diploma’s is geen vereiste.

Eigenschappen hoofdtrainer/coach:

• Sociaal en communicatief vaardig;
  • Denken in verenigingsbelang.

Wat biedt SV SDOL:

• Een modern sportcomplex met een kunstgrasveld (hoofdveld);
  • Een enthousiaste spelersgroep met een juiste mix van jong en oud;
  • Een assistent trainer/leider op de zondag;
  • Een passende financiële vergoeding.

Wij zien graag uw reactie met cv-uiterlijk 2 mei 2022 tegemoet.