Terug- en vooruitblik handbalseizoen

De vakantieperiode breekt aan en dat betekent voor de handbalcommissie ook de laatste puntjes op de spreekwoordelijke “i”.

De teamindelingen zijn alle tijdje geleden gecommuniceerd, ook staat sinds begin deze week ook de trainers, coaches en trainingstijden voor het nieuwe seizoen op onze website. We zijn erg blij met de coaches-trainers en alle vrijwilligers want zonder hen geen handbal!

Wil je iets betekenen voor de club laat het ons weten, vele handen maken licht werk, kijk op de website waar we nog mensen voor nodig zijn!

We hopen komend seizoen weer eens een normaal handbalseizoen  door te maken na al die Corona ellende. Helaas zijn we er nog niet geheel vanaf maar hopen dat het binnen de perken kan worden gehouden zodat verantwoord sporten voor iedereen mogelijk is en vooral blijft..

De handbalcommissie heeft niet stil gezeten, een stevig fundament is gelegd met het handbal beleid van SDOL, ook organisatorisch timmeren we aan de weg door zaken anders te organiseren. De contactpersonen vanuit de handbalcommissie is een geslaagde proef en dat zetten we door. Daarnaast zullen we in samenstelling wijzingen. Elly Rosenkamp, Angela Lugtenberg en Karlijn Alferink stoppen met de handbalcommissie, daar hebben we uitgebreid bij stil gestaan en we willen hen nogmaals via deze weg enorm bedanken voor al die jaren inzet! Aan onze vereniging blijven ze blijven natuurlijk in meer of mindere mate verbonden.

Daarnaast mogen we 2 nieuwe handbalcommissieleden verwelkomen, te weten Dieuwke Nijenkamp-Mars en Kim Nijenhuis! Daar zijn we heel blij mee want dit past bij ons beleid om enthousiaste handballiefhebbers in ons midden te hebben die ook (een deel van) de teams goed kennen.

Vooruitblikkend op het komende seizoen willen we alvast een aantal belangrijke data met jullie delen.

Zaterdagmiddag 18 september zijn wij voornemens om voor alle trainers en coaches weer een handbalsessie met Helma te plannen in het kader van kennisdeling, noteer nu al in je agenda! We nodigen jullie ook uit om ons aan te geven waar behoefte aan is i.r.t. de inhoudelijke handbalkennis, tactieken en advies. Mail naar handbal-commissie@svsdol.nl Kom er vooral mee want samen maken we er een leuke en interessante middag van ongeacht team of niveau. Wij zijn voornemens om een sessie van 2 uur te plannen, exacte tijd volgt , de vorige sessies waren een succes en smaakte naar meer! Bij voldoende animo zullen we ook in de loop van het jaar nog een sessie plannen.

Donderdagavond 30 september vind het eerste halfuurtje plaats voor de coaches en trainers van de handbalteams. De volgende tijden zijn gepland:

·         F - 19:00 - 19:30

·         E en D - 19:30 -20:00

·         B  en C - 20:00 - 20:30

Vanuit de handbalcommissie willen we jullie een pracht vakantie toewensen en zien we jullie graag het nieuwe seizoen weer fris en fit bij onze mooie vereniging!