Handbal C-jeugd onderweg naar België

En daar gaan ze! De C-meiden zijn vertrokken richting het Flanders Handbal Toernooi in België voor een geweldig handbalweekend.

Dit was niet mogelijk geweest zonder onze sponsoren die we hierbij alvast hartelijk willen bedanken:

- Natuurlijk beginnen we met alle Luttenbergers, de statiegeldactie was een enorm succes!
- Coop Alfring Luttenberg, voor de ondersteuning bij de statiegeldactie en de gezonde versnapering voor onderweg!
- Onze shirt sponsoren: Hobert Bouwsupport, Yoos office support, Chris Hekking Infra, Mestebeld trucks, Scholten Bouwplus en Pronk Ontwerpt, dankzij jullie lopen we er prachtig bij dit weekend!
- SDOL, super dat jullie de deelname aan het toernooi ondersteunen!
- En natuurlijk de Supportersclub van SDOL, wat waren we blij verrast door jullie bijdrage. Geweldig dat jullie dit soort activiteiten binnen de vereniging mogelijk maken!

We willen iedereen nog even extra wijzen op de Supportersclub van SV SDOL. Zij zorgen dat vele jeugdactiviteiten, voorzieningen rondom en in de sporthal en verschillende acties mogelijk zijn. Zonder Supportersclub zou het maar een saaie bedoeling zijn… en ze kunnen jouw hulp / bijdrage goed gebruiken om dit allemaal mogelijk te maken!

Wil je meer weten of lid worden? Kijk op www.svsdol.nl -> Sportvereniging -> Supportersclub.