Zoals velen weten geven wij als SV SDOL aan al onze leden de mogelijkheid om (acute) blessures binnen de club te laten behandelen of te kijken naar blessure- preventie. Hiervoor maken wij gebruik van de diensten van Erwin Vloedgraven en vanaf het aankomende seizoen van Daan Alferink.

Erwin komt oorspronkelijk uit Mariënheem en is inmiddels 29 jaar sportmasseur/verzorger bij PEC Zwolle. Bij SV SDOL is hij inmiddels ook al weer 10 jaar actief. Elke dinsdag van 17:30 uur tot 19:30 uur is Erwin bij SV SDOL voor een inloop beschikbaar.

Daan kent iedereen uit Luttenberg wel. Hij heeft de afgelopen 4 jaar de functie verzorger van het 1e elftal van de voetbal op zich genomen. Vanaf september hebben we in overleg met Daan ook een nieuwe functie binnen SV SDOL. Daan is elke vrijdag van 18:00 uur tot 19:00 uur beschikbaar voor fysiotherapeutisch onderzoek en/of begeleiding voor (acute) blessures.

Wij hopen als vereniging hiermee het aantal en de ernst van blessures in een vroeg stadium in beeld te krijgen en natuurlijk ook zoveel mogelijk te voorkomen. Heb je een blessure of heb je vragen over pijntjes/blessures/het wel of niet kunnen spelen, twijfel dan niet, maar loop vooral binnen bij de heren!

Al onze leden (voetbal en handbal) kunnen gebruik maken van de diensten van Erwin en Daan. Mocht je gebruik willen maken van de inloopuren, schrijf je dan van tevoren even in. In de EHBO ruimte (ruimte links naast de kantine) ligt een map waar men zich kan inschrijven. Wanneer je je niet van tevoren hebt ingeschreven sluit je achter in de rij aan.