Regels sportpark/kantine

Iedereen is via Sportlink geïnformeerd over de nieuwe Coronamaatregelen die gaan gelden ingaande dit weekend. Wij verzoeken iedereen ook nog even via deze weg om zich daar aan te houden en rekening te willen houden met elkaar. De gevolgen zijn namelijk niet te overzien als we de regels aan onze laars lappen.

We vragen hier nog een keer extra aandacht voor, omdat we helaas ook zien dat, ondanks duidelijke en herhaalde verzoeken, er nog steeds teveel rokers zijn die geen rekening houden met de ander, door op plekken te blijven roken, waar dat niet geoorloofd. Niet alleen op het terras maar ook bij de ingang op de parkeerplaats, waar ook onze jeugd het terrein op moet. En vervolgens liggen de peuken dan ook nog her en der verspreid en mogen anderen die opruimen. Richting onze bezoekers en de kinderen van de kinderopvang, die maandagmorgen komen is dit niet echt een goed voorbeeld. We zijn allemaal vrijwilligers die het beste met een ieder en de club voor hebben en niemand spreekt mensen er voor zijn of haar plezier op aan. Dat moet ook helemaal niet nodig zijn. Moet je dus roken, dan is dat best jammer, maar doe dat dan uit het zicht op die speciale plek die ervoor ingericht werd. Maar wil je van dat moeten af, dan is Stoptober misschien een gezonde optie.