Nieuwe Sponsor!


De sponsorcommissie is blij om Accuraat Accountants B.V. te verwelkomen als gouden sponsor binnen onze sponsorgroep. Afgelopen week hebben we onze samenwerking bekrachtigd door het ondertekenen van het contract.

Accuraat Accountants is een bedrijf dat werkzaam is in de financiële sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Ham. Accuraat Accountants verzorgt de financiële administratie van bedrijven, stelt jaarrekeningen op, geeft financieel advies, doet belastingaangiften en verwerkt de lonen van bedrijven. Bij Accuraat staat de klant altijd op de eerste plaats. Accuraat Accountants zal vanaf 2023 de loonadministratie van SDOL gaan verrichten. SDOL-lid en eerste elftalspeler Toine Slot is werkzaam bij Accuraat en heeft gezorgd dat Accuraat sponsor wordt. Toine vindt het leuk dat hierdoor werk en hobby gecombineerd kunnen worden. SDOL is blij dat Accuraat een steentje wil bijdragen om de club te steunen.

Heeft u interesse om sponsor te worden of in één onze nieuwe sponsorpakketten? Neem dan contact op met de sponsorcommissie!