Korter douchen i.v.m. energietarieven.


Voor 2023 hebben we een nieuwe overeenkomst gesloten met Stichting Sportbelangen Luttenberg (SSL) voor gebruik van algemene ruimtes, kleedkamers en de zaal.

Doordat SSL beschikt over een variabel energiecontract zijn de energietarieven bijna verdriedubbeld. Dit heeft ook gevolgen voor de leden van SDOL. 

We hebben gelukkig af kunnen spreken dat de inkomsten uit kantinediensten en kosten voor gebruik van de faciliteiten nagenoeg hetzelfde blijven. Om grip te houden op de kosten van de energie vraagt SSL alle gebruikers van de sporthal om niet te lang te douchen. Dit geldt dus ook voor jullie als leden van SDOL. Op het moment dat dit niet lukt moeten we mogelijk meer gaan betalen voor het gebruik van de sporthal wat als gevolg kan hebben dat we de contributie moeten verhogen. 

Doordat de Sporthal al gebruik maakt van een zonneboiler is de impact van de gestegen gasprijzen nog enigszins te overzien. Daarnaast wil SSL in 2023 investeren in maatregelen om verder te verduurzamen en op termijn ‘van het gas af te gaan’. 

We doen via deze weg een oproep aan jullie als leden om maximaal 3 tot 5 minuten per persoon te douchen en elkaar hierop te wijzen. We vragen ook aan trainers en leiders om spelers en speelsters hier bewust van te maken. 

We vertrouwen op ieders medewerking omdat we er allemaal belang bij hebben de contributie zo laag mogelijk te houden. 

Bestuur SV SDOL