Overlijden Jeroen Oosterlaar

Op vrijdag 13-01-2023 trof ons het trieste bericht dat Jeroen Oosterlaar is overleden.

Jeroen was in zijn jongere jaren keeper binnen onze verenging. Zijn reflexen waren kenmerkend voor zijn stijl van keepen. Naast spelend lid is Jeroen ook actief geweest als scheidsrechter, jeugdleider en leider van het dameselftal.

We kennen Jeroen vooral dankzij zijn inzet bij hand- en spandiensten voor onze vereniging. Je vroeg bij Jeroen nooit mis en hij stelde zich altijd erg dienstverlenend op. Ook voor de Supportersclub heeft hij zich ingezet, en was hij een graag geziene gast in de kantine. Bij thuiswedstrijden van ons 1e elftal zorgde Jeroen ervoor dat de vlaggen opgehangen werden. Deze week hangen de vlaggen voor hem halfstok.

Wij wensen zijn familie, vrienden en bekenden veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Onze gedachten zijn bij hen.

Bestuur S.V. SDOL