Samenwerking met De Voetbal Academie


We zijn zeer blij te kunnen melden dat S.V. SDOL een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met De Voetbal Academie voor aankomend seizoen! Het doel van deze samenwerkingsovereenkomst is onder andere het enthousiasmeren / opleiden van trainers, begeleiders en spelers van S.V. SDOL. Ook zal De Voetbal Academie een aantal trainingen verzorgen bij S.V. SDOL op locatie.

De Voetbal Academie heeft reeds 10 jaar ervaring opgedaan in het geven van voetbaltrainingen en het geven van cursussen aan trainers en leiders. Daan Koerhuis heeft de Voetbal Academie in eerste instantie opgericht en heeft inmiddels met een aantal anderen het concept van de Voetbal Academie in handen. In het concept staan plezier, enthousiasme en het geven van individuele aanwijzingen voorop.

De Voetbal Academie zal iedere eerste woensdag van de maand (september t/m december 2019 en februari t/m mei 2020) een training op locatie verzorgen bij S.V. SDOL. In overleg met de trainers van de JO8 t/m de JO11 worden per keer 2 teams door de Voetbal Academie getraind, waarbij men in thema’s zal werken waar de trainers van S.V. SDOL zelf ook mee aan de slag kunnen. Wij hopen hierdoor onze spelers en trainers handvaten te bieden om het plezier en daarmee ook de kwaliteit van de voetbaltrainingen, bij S.V. SDOL, zo hoog mogelijk te houden. Verder verzorgt De Voetbal Academie ook 2 cursusavonden voor trainers / leiders en stelt waar nodig digitale oefenstof ter beschikking waar de trainers en technische commissie van S.V. SDOL ook zijn voordeel mee kunnen doen.

Meer informatie voor de indeling van de trainingen voor de betreffende teams door de Voetbal Academie / de data van de cursusavonden volgt.  Mocht je nieuwgierig zijn naar De Voetbal Academie, zie onderstaande link voor meer informatie:

http://www.devoetbalacademie.nl