Voetbalfeest voor de jeugd!


Hallo SDOL-voetballers van de jeugd, Wij hebben bedacht dat we toch iets willen doen nu we weer mogen trainen en willen toch wel graag nog iets leuks met jullie ondernemen nu het weer kan en met de richtlijnen van de RIVM in achtneming. Wat is de bedoeling?

Op 16 mei aanstaande vindt er een heus VOETBALFEEST plaats op ons sportpark de Achterberg. In samenwerking met de welbekende Voetbalacademie van Daan Koerhuis. We gaan een hele dag heerlijk voetballen met elkaar en tegen elkaar. Wat is de bedoeling, samen met je leeftijdsgenoten heb je in de ochtend een leuke training van de trainers van de voetbalacademie en in de middag gaan we een fantastisch toernooi spelen. Met natuurlijk echte kampioenen!!

Het is daarom erg belangrijk dat je voor 14 maart je (of je kind) aanmeldt voor deze dag als je erbij wilt zijn. De dag begint om 9.15 uur en eindigt rond 16 uur. Is incl. een lekkere lunch en leuke prijzen en voor alle jeugdleden van SDOL geheel gratis!

Voor de jongste jeugd de 5/6 jarigen en de JO7 zal er een verkort programma zijn van 9.15 uur tot    14 uur. Maar ze zijn de hele dag welkom. Alleen uit voorgaande trainingsdagen blijkt dat een hele dag wat lang was voor de meesten, dus vandaar een verkort programma.

Ook voor de trainers is er een oproep om je aan te melden en deze dag mee te kijken/leren van de trainers van de voetbalacademie. Dus zin om hierbij te zijn dan moeten ook jullie even een appje sturen.

Ouders houd er rekening mee dat deze dag waarschijnlijk zonder publiek gespeeld zal worden. We hopen dat jullie tegen die tijd welkom zijn, maar handelen volgens de dan geldende richtlijnen.

 Hoe kun je deze fantastische dag meemaken? Door een appje te sturen naar Miranda 06-46578145, doe dit voor 14 maart dat is echt heel erg belangrijk!! De Voetbalacademie treft vele voorbereidingen en daarom moeten ze de juiste aantallen weten en kan er dus ook niet zomaar even aan of afgemeld worden na de sluitingsdatum. We hopen dat we alle jeugd deze dag kunnen verwelkomen op ons mooie sportpark! Tot dan wij hebben er zin in.

Groetjes Jeugdcommissie en Technische Commissie.