Teamindeling jeugd voetbal 2021-2022


Ondanks dat dit helaas een bijzonder jaar is, met veel te weinig voetbal, willen we alvast de indelingen van de jeugdteams voor het komende jaar bekend maken.

In overleg met de diverse jeugdleiders/trainers afgelopen weken is de indeling van de jeugdvoetbalteams voor het komende seizoen gemaakt. Ook hebben we de begeleiding rondom de jeugdteams nagenoeg rond. Het indelen is dit jaar anders verlopen dan andere jaren. Wij hebben met de technische commissie eerst een aantal opties gemaakt en samen besproken. Met deze opties zijn we vanaf medio maart al aan het passen en meten om de teamindeling bij de jeugd op te stellen. Vervolgens zijn de coördinatoren per leeftijdsgroep in overleg gegaan met diverse leiders en trainers om zo tot een juiste indeling te komen. De laatste opmerkingen hebben we nog mee kunnen nemen om de indeling definitief te maken. 

We selecteren bij jeugdteams om te zorgen dat spelers ieder op zijn eigen niveau speelt en op die manier plezier heeft aan de voetbal. We willen daarnaast de klasse-indeling van de jeugdteams zo goed mogelijk aan laten sluiten bij het niveau van team en de spelers. Helaas komen we er ook dit jaar niet onderuit om spelers als dispensatie in een bepaalde leeftijdscategorie te laten blijven of om spelers vervroegd door te schuiven om in alle teams voldoende spelers te verkrijgen. 

We hopen dat de indeling voor iedereen voldoet aan de verwachtingen. Helaas blijkt dat de indeling voor sommigen ook even een teleurstelling kan zijn. We gaan hierin uit van jullie begrip. Uiteindelijk vorm je samen met je teamgenoten een team waarmee je samen veel plezier kunt gaan beleven. Op het moment dat je toch vragen of opmerkingen hebt over de indeling willen we je vragen contact op te nemen met één van de volgende coördinatoren of door te mailen naar technische-commissie@svsdol.nl 

Alle jeugdteams dienen natuurlijk ook begeleid te worden door trainers, leiders en assistent

scheidsrechters. We zijn blij dat we voor een groot aantal teams weer begeleiding gevonden hebben. Trainingsavonden en zijn voor zover mogelijk afgestemd. Het definitieve trainingsschema volgt later.

Op een paar plekken zijn we nog op zoek naar versterking:

  • Vlagger(s) JO14;

Mocht je belangstelling hebben voor deze functie? Meld je dan bij een van de leden van de Technische Commissie.

 

Contact

Udo Vloedgraven,  Tim Kogelman : vragen betreffende indeling JO16 t/m JO19

Robin Kappert : vragen betreffende indeling JO12 t/m JO14

Arno Nijmeijer, Sander Nekkers : vragen betreffende indeling JO7 t/m JO11

KLIK HIER VOOR DE INDELING!