Keeperstrainer/coach SV SDOL te Luttenberg

SV SDOL is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar een keeperstrainer voor onze seniorenkeepers, waar ook de JO19-keeper bij aan sluit. Ons 1e elftal speelt op dit moment in de 4e klasse zondag (regio Oost). We hebben een jonge, enthousiaste spelersgroep en voldoende aanwas vanuit de jeugd, ook met betrekking tot de keepers. SV SDOL is een echte dorpsvereniging met momenteel 7 seniorenteams. Het 1e, 2e en 3e elftal vormen de selectie. Met 10 jeugdteams ziet onze toekomst er ook goed uit.

Wat wordt er verwacht van de keeperstrainer:

• Het trainen van de seniorenkeepers van de selectie en JO19 keeper op dinsdag of donderdag;
  • Het verzorgen van de begeleiding van de keepers in overleg met de TC;
  • Regelmatig onderhoud met de trainers van het 1e/ 2e / 3e / JO19 en de TC;
  • Het in overleg (met de hoofdtrainers) selecteren van de keepers voor het 1e/ 2e / 3e / JO19;
  • Het regelmatig bezoeken van wedstrijden van de keepers;
  • Bij voorkeur in het bezit van een diploma Goalkeepercoach C of B.

Eigenschappen keeperstrainer:

• Duidelijke voetbalvisie m.b.t. het keepen en in staat om dit over te brengen;
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Denken in verenigingsbelang.

Wat biedt SV SDOL:

• Een modern sportcomplex met een kunstgrasveld (hoofdveld);
  • Een enthousiaste en jonge keepersgroep;
  • Een passende financiële vergoeding.

Wij zien graag uw reactie met cv graag uiterlijk 12 maart 2022 tegemoet.

Mailen naar Technische Commissie: technische-commissie@svsdol.nl en richten aan Koen klein Koerkamp, voorzitter Technische Commissie.