Boeiende trainersavond voor de jeugdvoetbaltrainers.

Afgelopen vrijdagavond kwam oud trainer Mustafa Aygun en zijn assistent trainer Bram Meuwissen een mooie avond verzorgen op sportpark de Achterberg.

Alle jeugdtrainers en leiders waren voor deze avond uitgenodigd. Mooi om te zien hoe de jonge groep jeugdtrainers de laatste jaren weer enorm groeit.

Mustafa voelt zich nog steeds erg thuis in Luttenberg bleek ook vanavond weer. Na 4 jaar bij SDOL de hoofdtrainer te zijn geweest is hij nu bijna 1 seizoen onder de vleugels van Go Ahead Eagles. Hij traint daar nu de JO14-1 en is hier hoofdtrainer en Bram zijn assistenttrainer. Volgend jaar gaat Mustafa naar de JO15 van de Deventer club en wordt Bram hoofdtrainer bij de JO13.

Beide heren hebben veel verteld over hoe de trainingen bij een club als Go Ahead er aan toe gaan. De interactie met de SDOL mensen was mooi om te zien. Er werden vele vragen gesteld over hoe en waarom je voor bepaalde keuzes gaat. Al met al een super leerzame avond. En veel verschillende speelvormen gezien en toegelicht.

Na de eerste theorie stond er buiten een team (onze JO17) te popelen om mee te werken aan een training zodat Mustafa en Bram ook het één en ander in de praktijk konden uitleggen. Het ging er even behoorlijk fanatiek aan toe.

Daarna werd er voor de inwendige mens goed gezorgd.

Vanaf deze kant willen we Mustafa en Bram nogmaals hartelijk bedanken en graag komen onze mannen een kijkje nemen bij jullie. Dus tot de volgende keer.

En natuurlijk alle trainers bedankt voor jullie komst!!

#WIJZIJNSDOL