Trainingsschema voetbal seizoen 2022-2023

De TC is weer druk geweest om alles passend te krijgen. Bij deze het nieuwe trainingsschema voor komend seizoen. We wensen iedereen veel succes met alle trainingen en natuurlijk de wedstrijden.

Trainingsschema 2022-2023

Al onze teams dienen natuurlijk ook begeleid te worden door trainers, leiders en assistent scheidsrechters. We zijn blij dat we voor een groot aantal teams weer begeleiding gevonden hebben.

Op een paar plekken zijn we nog op zoek naar versterking:

• Trainer(s) JO12-1 (evt. op roulatiebasis) voor op de maandagavond;
  • Vlagger(s) JO15-1 eens in de 2 weken.

Mocht je belangstelling hebben voor een functie? Meld je dan bij een van de leden van de Technische Commissie.

Arno Nijmeijer: vragen JO7 t/m JO13
Robin Kappert, Tim Kogelman : vragen JO14 t/m JO19
Niek kleine Toereers: vragen 1e t/m 3e
Jurgen Veldhuis: vragen 4e t/m 7e

Op een paar plekken zijn we nog op zoek naar versterking:

Trainer(s) JO19-1, hiervoor zoeken we nog 2 personen welke roulerend eens in de 4 weken training willen geven, in overleg op de maandag of woensdagavond;

Trainer(s) JO12-1 (evt. op roulatiebasis) voor op de maandagavond;

Vlagger(s) JO15-1 eens in de 2 weken.

Arno Nijmeijer: vragen JO7 t/m JO13

Robin Kappert, Tim Kogelman : vragen JO14 t/m JO19