SDOL en Ivo Tammens verlengen samenwerking

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Ivo Tammens ook volgend seizoen hoofdtrainer van SDOL is. Het bestuur en de Technische Commissie hebben samen met Ivo het contract verlengd tot en met de zomer van 2024.

De trainer uit Heino is bezig aan zijn tweede seizoen bij SDOL. In zijn debuutjaar heeft Ivo met het 1e elftaluitstekende resultaten neergezet, met goed en attractief voetbal. Onder zijn leiding wist de ploeg voor het eerst in de geschiedenis door te dringen tot de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Als bestuur en Technische Commissie zijn wij zeer trots op deze teamprestatie van afgelopen seizoen.

“Veel mensen zagen de keuze voor Ivo als hoofdtrainer als een gok, in verband met zijn jeugdige leeftijd. Wij zijn echter altijd overtuigd geweest van zijn trainerskwaliteiten. Ivo is zeer ambitieus en past goed binnen de cultuur van SDOL. Hij heeft het team mee kunnen krijgen in zijn filosofie over voetbal en kijkt ook verder dan alleen het 1e elftal van de vereniging. Ondanks de iets mindere start van het huidige seizoen hebben wij er alle vertrouwen in dat we met Ivo bij SDOL mee kunnen draaien in de top van de 4e klasse”, aldus de Technische Commissie van SDOL.

Hieraan voegt het bestuur nog toe: “Ivo heeft de weg die we zijn ingeslagen, doorgezet. Het 1e elftal van SDOL laat de afgelopen jaren een stijgende lijn zien qua resultaten en klassering. Wij vertrouwen erop dat Ivo de spelers kan blijven uitdagen om gezamenlijk het maximale uit de groep te halen.”

Ivo zelf geeft aan blij te zijn met het vertrouwen van SDOL. “Dit seizoen zijn we nog een beetje op zoek naar de vorm van vorig jaar, maar ik zie dit wel goedkomen. De laatste twee wedstrijden hebben we ons team weer enigszins compleet. Verder hebben we een jonge, zeer gedreven groep, waar nog veel potentie in zit. Als we als team compleet zijn, zie je ook waar dit team toe in staat is qua voetbal. We zijn met elkaar een weg ingeslagen, waar we na de winterstop mee verder kunnen. Met nog wat toevoeging van enkele jeugdspelers de komende jaren, hoort SDOL bovenin de 4e klasse mee te draaien.”